Mostly Cloudy

13°C

Mostly Cloudy

Welkom bij NBK isolatietechniek                              

 

 

Wie zijn wij? NBK isolatietechniek is onder deel van NVT Onderhoudsgroep en houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met energievraagstukken. Zo zijn wij ook betrokken bij 0 op meter concepten, zie hiervoor duurzaam en comfortabel 

Wij komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u thuis om uw woning te inspecteren en samen met u de isolatiemogelijkheden te bekijken.

Wil u meer over de subsidiemogelijkheden wij helpen u graag!

NBK is dealer van Thermokomfort®, het beste isolatiemateriaal op de markt met bijna 40 ervaring, waarmee we uw woning duurzaam kunnen isoleren. Thermokomfort® is het enige naisolatiemateriaal wat volledig vocht en schimmelongevoelig is en een brandklasse 1 heeft!

Ook voor verdere woningverbetering en energetische voorzieningen als isolerende beglazing of zonnesystemen bent u bij NBK isolatietechniek aan het juiste adres.

Tevens kunnen de adviseurs van NBK uitgebreide inspecties, rapportages en thermo grafische metingen verzorgen is eigen beheer.

Wilt u ook een lekker warm huis? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op... of kijk op www.eenlekkerwarmhuis.nl

 

 

energiezuinig

 

logo-nbk-iso-nw

NVT Onderhoudsgroep
Hoefsmid 5-7
2631 RH Nootdorp

Tel (015) - 310 83 32
Fax (015) - 310 56 23