Cloudy

14°C

Cloudy

De NVT Onderhoudsgroep was één van de participanten van de stroomversnelling koop.
Klik op bijgaande presentatie, waarin wij duidelijk maken wat we doen: NVT Duurzaam Comfortabel 2014 tevens geeft bijgaand youtube filmpje een inkijk in ons concept duurzaam en comfortabel

Of vooral wat we niet doen! Want we willen vooral luisteren naar wat u wilt en wenst en kunnen eenvoudig afplussen maar ook opplussen. Maar hierin blijft uw eigen gedrag van doorslaggevend belang voor het slagen. Het begint bij u zelf en dat is best stoer!  Want het levert uiteindelijk niet alleen een financieel voordeel op, maar u draagt uw steentje bij aan het terugdringen van het gebruik van fosiele brandstoffen en de co2 reductie.

  groenhuis2   groenspaar   energiezuinig

Heeft u al HR++ beglazing laten plaatsen op een aantal plaatsen of reeds de zolder geisoleerd? Geen paniek, dan plussen wij af!
Maar opplussen kan natuurlijk ook, wenst u toch een nieuwe gevel/uitstraling en zijn er voldoende mogelijkheden aanwezig zonder dat uitbouwen etc. gesloopt moeten worden?
 
 
Duurzaam & Comfortabel gaan hand in hand. Binnen engineering zoeken we altijd naar oplossingen die zowel de duurzaamheid als de comfort beleving van een object bevorderen. Dit is dan ook de vertaling die naar de meeste klanten gemaakt word. Waar duurzaamheid alleen interessant is wanneer het geld oplevert is een toename in comfort altijd van toegevoegde waarde. Als voorbeeld kan men nemen dat het ophogen van een galerij vloer er voor zorgt dat de woning rolstoeltoegankelijk wordt gemaakt en tegelijkertijd de koudebrug die de galerij vloer bevat wordt geïsoleerd. Duurzaam & Comfortabel (ver)bouwen is dan ook eigenlijk de manier om twee vliegen in één klap te slaan!
Voor meer informatie kunt u contact op nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.